Welkom

Welkom op de website van LogopedieKrommeniePraktijk voor logopedie.

 

Praktijkeigenaar Daniëlle van Vliet geeft therapie aan kinderen en volwassenen die problemen ondervinden op het gebied van spreken, taal, ademen en slikken.

 

Waarom kiezen voor LogopedieKrommenie?

U bent op zoek naar een logopedist en heeft nog geen idee welke praktijk uw voorkeur heeft? In dat geval kunt u de informatie op deze website lezen. U leest o.a. dat LogopedieKrommenie zich onderscheidt van andere logopediepraktijken door haar holistische benadering en door contractvrij te werken. 

Is al duidelijk dat u kiest voor deze praktijk? Ook dan kan deze website u informatie bieden.

In beide gevallen geldt in ieder geval: vragen? Bel of mail gerust. 

Holistische benadering

Daniëlle werkt vanuit een holistische benadering. Dit betekent dat zij naar de hele persoon kijkt en niet alleen naar het probleem of een stukje van die persoon. In de praktijk komt het er op neer dat zij naast het werken volgens de logopedische richtlijnen ook haar kennis en kunde vanuit de reflexintegratie en gezins-en kindercoaching volgens de Reversiemethode® inzet. Deze aanvullende methodes zijn ter ondersteuning van de logopedische behandeling en kunnen ervoor zorgen dat het logopedische probleem beter en/of sneller opgelost kan worden.

LogopedieKrommenie                                                                          

Industrieweg 1a (lokaal 10), 1521 NA Wormerveer

T   075-61 53 891

E   info@logopedie-krommenie.nl

W   www.logopedie-krommenie.nl

 

Wilt u weten wat de openingstijden zijn? Klik dan hier.